مسابقات ورزشی کارکنان دانشگاه به مناسبت دهه مبارک فجر در 11 رشته برگزار می گردد.

مسابقات در رشته های تنیس روی میز ، آمادگی جسمانی ، دارت ، طناب کشی و شطرنج خواهران و آمادگی جسمانی ، تیر اندازی ، طناب کشی ، شطرنج ، دارت و تنیس روی میز برادران در دهه فجر برگزار می گردد.

رییس اداره تربیت بدنی کارکنان دانشگاه با اعلام این خبر گفت : مسابقات در رشته های  تنیس روی میز ، آمادگی جسمانی ، دارت ، طناب کشی  و شطرنج خواهران و آمادگی جسمانی ، تیر اندازی ، طناب کشی ، شطرنج ، دارت و تنیس روی میز برادران در دهه فجر برگزار می گردد.

دکتر همایون  اسماعیلی گفت کلیه کارکنان رسمی ، پیمانی ، قراردادی و شرکتی می توانند در این دوره از مسابقات شرکت کنند.