دکتر نیکبخت : در انتخابات ، پرشور شرکت کنیم.

رییس دانشگاه بیان داشت : دانشگاه مجموعه ای بزرگ است و با حدود 12 هزار نیرو در سطح استان می تواند در انتخابات نقش آفرینی کند.
دکتر نیکبخت : در انتخابات ، پرشور شرکت کنیم.
دکتر نیکبخت قائم مقام وزیر در استان و رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه در جلسه هیات رییسه دانشگاه اظهار داشت : ما بایستی در انتخابات به صورت پرشور شرکت کنیم.
ایشان بیان داشت : ما بایستی با رعایت کلیه قوانین و مقررات و با توجه به اینکه رسالت ما خدماتی است به سود یا زیان کاندیدایی وارد صحنه تبلیغاتی نشویم ولی سعی کنیم در برگزار شدن انتخاباتی سالم و پرشور در کنار ستاد انتخابات استان باشیم و نیازهای آنها که قابل انجام است را برآورده کنیم.
ایشان افزود: دشمنان خارجی و داخلی چشم به حضور مردم در انتخابات آتی دوخته اند و منتظر هستند و اگر احساس کنند شرکت مردم کمرنگ شده باشد تفسیرشان این خواهد بود که مردم پشت سر رهبری و ولایت نیستند.
رییس دانشگاه خاطرنشان کرد : در سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه شاهد استقبال بی نظیر مردم غیور و شهید پرور این استان بودیم که نشان دادند مردمی ولایتمدار ، حافظ و حامی انقلابندو از دستاوردهای آن به نحو مطلوب نگه داری می نمایند و ان شاء اله در انتخابات آتی هم ثابت خواهند کرد که برای پیشرفت و پیشبرد اهداف نظام و سرنوشت خود ارزش بالایی قائل هستند و با رای بالای خود نمایندگان شایسته و اصلح را ، راهی مجلس قانونگذاری خواهند نمود.