اولین آموزشی تحت وب در درس آناتومی

بعد از کارگاه تمامی دانشجویان که در این ترم درس آناتومی را اخذ نموده بودند به اتفاق استاد درس مربوطه دکتر سیروس جلیلی عضو سامانه شدند و در ازمون online شرکت نمودند .
 رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در خبری عنوان کرد: کارگاه آشنایی با سامانه آموزش الکترونیکی دانشگاه با حضور 103 نفر از دانشجویان برگزار گردید
دکتر بهزاد کرمی میتن گفت : در این کارگاه که برای دانشجویان ورودی 89 پزشکی در محل سالن اجتماعی مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تشکیل گردید معاون محترم آموزشی دانشگاه دکتر وزیری حضور یافت و در خصوص دغدغه های آموزشی دانشگاه سخنرانی کرده، سپس نظرات و انتقادات دانشجویان را مورد بررسی قرار داد .
مدرس آموزش الکترونیکی این کارگاه دکتر امین جلیلیان بود که مبانی e-learning و آموزش  online را جهت دانشجویان بیان کرد .
بعد از کارگاه تمامی دانشجویان که در این ترم درس آناتومی را اخذ نموده بودند  به اتفاق استاد درس مربوطه دکتر سیروس جلیلی عضو سامانه شدند و در ازمون online شرکت نمودند .
دکتر کرمی متین استقبال از کارگاه فوق را بی نظیر خواند.

گفتنیست همچنین کارگاه آشنایی با LMS برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد آناتومی برگزار گردید
دکتر جلیلیان مسئول واحد آموزش الکترونیکی که مدرس این کارگاه نیز بود ضمن تدریس مبانی LMS ، امکانات فراهم شده برای درس نورو آناتومی را توضیح داد.