دکتر نیکبخت : شاخص های بهداشتی پس از انقلاب بهبود چشمگیری داشته است.

قائم مقام وزیر در استان به حدود صد در صدی دسترسی خانوارهای روستایی به آب آشامیدنی سالم و خانه های بهداشت اشاره کرد و افزود : شاخص سالمندی که قبل از انقلاب مورد توجه نبوده اکنون 6/35 درصد رشد داشته است.

میزان مرگ و میر نوزادان در شبکه روستایی از 76 درصد در قبل از انقلاب به 7/13درصد کاهش پیدا کرده و میزان مرگ و میر اطفال زیر یک سال روستایی از 104 در هزار به  7/17 در هزار کاهش یافته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین گفت : میزان مرگ و میر اطفال زیر پنج سال از 108 در هزار به 4/22 در هزار و میزان مرگ و میر مادران باردار به علل عوارض حاملگی و زایمان از 90 در صدهزار به 9/21 درصد هزار کاهش پیدا کرده است.

دکتر محمدرضا نیکبخت که در خصوص بهبود قابل توجه شاخص های بهداشتی سخن می گفت به صفر شدن ابتلا به مالاریا و پوشش واکسیناسیون در ایمن سازی ثلاث سوم ، پولیو سوم ، MMR دوم ، ب ث ژ و هپاتیت سوم که عموما حدود 40 درصد بوده است به 100 درصد اشاره کرد.

دکتر نیکبخت : افزایش مراکز بهداشت شهرستان از 6 به 14 ، مراکز بهداشتی درمانی شهری از 25 به 66 و مراکز بهداشتی درمانی روستایی از 36 به 62 را نیز از جمله شاخص های توسعه بهداشت در جامعه استانی توصیف کرد.