دکتر اختری در دفتر ریاست ، دکتر پالش در معاونت دانشجویی فرهنگی

نشست تودیع و معارفه معاونت دانشجویی فرهنگی و رییس دفتر ریاست دانشگاه از ساعت 30/10 امروز شنبه بیست و نهم بهمن ماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار می گردد.

در این مراسم ضمن تقدیر از دکتر حمیدرضا اختری در مدت تصدی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه به عنوان رییس دفتر ریاست دانشگاه  و دکتر محمدپالش به عنوان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه معرفی می گردد.

همچنین از زحمات دکتر عبدالرسول چایچی در مدت فعالیت به عنوان رییس دفتر ریاست دانشگاه تقدیر به عمل خواهد آمد .

از همکاران گرامی دعوت می شود جهت ارج نهادن به تلاش این همکاران در مراسم مذکور حضور به هم رسانند.

پالش چایچی