پیگیری جدی برنامه مدرسه مروج سلامت ( HPS) در دانشگاه

در سال تحصیلی 91-90 این برنامه در 400 مدرسه و در کلیه شهرستانها اجراء میگردد.
برنامه مدرسه مروج سلامت ( HPS) از سال تحصیلی 90-89 در 23 مدرسه در 9 شهرستان  با هدف ترویج و استقرار مفاهیم ارتقای سلامت در بین دانش آموزان مدارس از طریق استقرار نظام مدارس مروج سلامت اجراء گردید .
پس از انجام دو ممیزی داخلی و خارجی و کسب امتیاز نهایی 16 مدرسه موفق به کسب ستاره ( از 1 تا 3 ستاره ) شدند.برای اهداء نشان و جوایز به مدارس موفق همایشی با شرکت مدیران و مسئولین برگزار خواهد شد.در سال تحصیلی 91-90 این برنامه در 400 مدرسه و در کلیه شهرستانها اجراء میگردد.

HPS
به منزله یک نظام برای ارتقای سلامت است که با مشارکت فعالانه اولیاء ، مربیان و دانش آموزان و با رویکرد توانمند سازی دانش آموزان در زمینه مراقبت از خود ، فرهنگ خود مراقبتی ( self care ) و آموزش همسالان ، منجر به افزایش ظرفیت ها و توانمند سازی مردم در مورد سالم زندگی کردن ، سالم کارکردن و آموزش با کیفیت خواهد شد.
اجزاء 8گانه مدارس مروج سلامت:
1- برنامه جامع آموزش سلامت
2-ارائه خدمات بالینی در مدرسه
3- سلامت محیط در مدرسه
4- بهبود تغذیه در مدرسه
5. تحرک فیزیکی و فعالیت بدنی در مدرسه
6. ارتقای سلامت کارکنان مدرسه
7. خدمات سلامت روان و مشاوره ای در مدرسه
8. مشارکت والدین وجامعه در برنامه های سلامت در مدرسه و شبکه داوطلبان سلامت دانش آموزان