دانشگاه در قالب برنامه پزشک خانواده پزشک جذب می کند.

پزشکان محترم می توانندبا مراجعه به سایت HTTP://TARH.BEHDASHT.GOV.IR درسامانه نرم افزاری توزیع پزشکان همکاری خود را اعلام نمایند.
به اطلاع می رساند؛ که معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه درقالب برنامه پزشک خانواده جهت خدمت در مراکز بهداشتی درمانی روستائی شهرستانهای تابعه با حقوق ومزایای مکفی وامکانات مسکونی ورفاهی مناسب آمادگی خودرا جهت جذب وبکارگیری پزشکان مشمول قانون یادشده وعقد قرارداد با آنان آعلام می نماید .
پزشکان محترم می توانندبا مراجعه به سایت HTTP://TARH.BEHDASHT.GOV.IR  درسامانه نرم افزاری توزیع پزشکان از تاریخ 3/12/90 لغایت 15/12/90 وبا انتخاب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان الویت انتخاب محل خدمت ، همکاری خود را اعلام نمایند.
ضمنا" جهت کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری(8تا15)واز روز شنبه تا چهارشنبه با شماره تلفن 08317257701تماس حاصل فرمایند.