دکتر نجفی : دانشجویان در روند پژوهشی دانشگاه مشارکت کنند.

اولین همایش سالیانه دانشجویان دانشگاه چهارم اسفندماه برگزار شد.

اولین همایش سالیانه دانشجویان دانشگاه چهارم اسفندماه در سالن اجتماعات شهید نوروزنژاد برگزار شد.

معاون تحقیقات دانشگاه در این همایش با تاکید بر پژوهش های دانشجویی از آنان خواست تا در روند پژوهشی دانشگاه مشارکت کنند.

دکتر نجفی گفت : معاونت تحقیقات از طریق کمیته تحقیقات دانشجویی تسهیلات ویژه ای برای انجام تحقیقات توسط دانشجویان در اختیار آنان قرار می دهد.

در این مراسم همچنین سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی و رییس همایش گفت : با توجه به پتانسیل های موجود در دانشگاه در سالهای آتی بنا داریم این همایش را به صورت منطقه ای و کشوری برگزار نماییم.

دکتر پرویز مهاجری تهداد مقالات ارائه شده را 150 مقاله عنوان کرد که از این تعداد 18 مقاله به صورت سخنرانی و 101 مقاله به عنوان پوستر پذیرفته شده و  در دو نوبت صبح و عصر ارائه گردید.

گفتنیست این همایش به منظور ارائه حاصل تحقیقات دانشجویان دانشگاه برگزار گردید.