افتتاح دفاتر وب دا در دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه، کردستان، تبریز و اردبیل

دفاتر پایگاه خبری وب دا، در دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه، کردستان، تبریز و اردبیل صبح امروز به طور همزمان در مجموعه فرهنگی بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افتتاح شد.

شمار دفاتر وب دا به 32 دانشگاه رسید؛

افتتاح دفاتر وب دا در دانشگاه های علوم پزشکی کرمانشاه، کردستان، تبریز و اردبیل

به گزارش خبرنگار وب دا، در این مراسم که با حضور دکتر محمدرضا نیک بخت رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر تحویلیان معاون غذا و داروی این دانشگاه و مدیران روابط عمومی 9 دانشگاه علومپزشکی شورای منطقه یک روابط عمومی های دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شد، لوح تقدیر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دکتر محمدرضا نیک بخت رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به دلیل فراهم آوردن بستر هایی برای ایجاد پایگاه خبری و اطلاع رسانی وب دا در آن دانشگاه به وی اهدا شد.
بنابراین گزارش،‌ طی ابلاغی از سوی دکتر سید حمید حسینی مدیر مسئول پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت،‌درمان و آموزش پزشکی (وب دا)، عباداله باوندپور مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان مدیر وب دا در این دانشگاه منصوب شد.
بر پایه این گزارش، در این مراسم همچنین طی احکام جداگانه ای از سوی مدیر مسئول پایگاه خبری وب دا، محی الدین سجادی، غلامرضا دوست زاده و محمدذاکر توسلی به ترتیب به عنوان مدیران وب دا در دانشگاه های علوم پزشکی کردستان،‌تبریز و اردبیل منصوب شدند و همچنین لوح تقدیر وزیر بهداشت از دکتر قدیمی،‌دکتر یعقوبی و دکتر پورفرضی رؤسای این دانشگاه های علوم پزشکی به دلیل ایجاد زمینه های لازم برای افتتاح دفاتر پایگاه خبری در آن دانشگاه به مدیران روابط عمومی آنها اهدا شد.
گفتنی است:‌ با افتتاح همزمان دفاتر خبری وب دا،‌در دانشگاه های کرمانشاه، کردستان، تبریز و اردبیل کلیه دفاتر وب دا در شورای منطقه یک روابط عمومی دانشگاه های علوم پزشکی کشور راه اندازی شد.
بر اساس این گزارش، تا کنون دفاتر پایگاه خبری وب دا در 32 دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کشور راه اندازی شده است به گفته دکتر حسینی مدیر روابط عمومی وزارت بهداشت این دفاتر در تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور راه اندازی می شود. /201