از زندگی چه می خواهیم!؟

برگزاری همایش دانشجویی باعنوان "اززندگی چه می خواهیم " باحضور آقای دکتر شاهین فرهنگ توسط اداره مشاوره – اداره امور فرهنگی وفوق برنامه ، نهاد مقام معظم رهبری وبسیج دانشجویی برگزار شد.
این همایش دانشجویی  درتارخ 13/12/90 ساعت 20 همــــایشی با عنوان" اززندگی چه می خواهیم " درمحل سالن اجتماعات شهید نوروز نژاد بیمارستــان امام رضا (ع) باحضور حدود 550نفرازدانشجویان دختر وپسر برگزار گردید .

دراین همایش دکترشاهین فرهنگ دکترای روانشناسی تربیتی ازدانشگاه بیل آمریکا به مباحثی درخصوص : تعیین اهداف زندگی ، ارزشها وتحلیل آنها ، تعیین زمان رسیدن به اهداف ، هدفمندی  تاپایان عمر ، ریسک پذیری ومحدودیت ذهنی ممنوع پرداخت .

همایش مذکور راًس ساعت 30/22 پس از پاسخ به سئوالات مطرح شده ازسوی دانشجویان پایان یافت .