مدارس ستاره دار استان معرفی شدند.

مدارس پیشتاز در ترویج و توجه به امر سلامت مورد تقدیر قرار گرفته و موفق به کسب ستاره شدند.

در مراسم که صبح روز هفدهم  اسفندماه در هتل پارسیان کرمانشاه برگزار شد دبستان علوم پزشکی پسران ، راهنمایی آیت شعبانی ، دبستان شهدای پروین زاد ، راهنمایی شاهد یاران امام کرمانشاه و مدارس راهنمایی نمونه دولتی رضوان صحنه و راهنمایی شهید منصوری هرسین موفق به کسب سه ستاره شده و به عنوان مدارس نمونه مروج سلامت مورد تقدیر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و سازمان آموزش و پرورش قرار گرفتند.

در این مراسم که با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی و سازمان آموزش و پرورش برگزار گردید ، همچنین دبستان آناهیتا قبائیان (گروه شهید باهنر) ، راهنمایی امام علی (ع) ، راهنمایی سپهر و دبستان شاهد رستگار کرمانشاه و دبستان خلیج فارس اسلام آباد ، راهنمایی عترت  سرپل ذهاب ،  دبستان پردیس سنقر و دبستان شهید توسلی کنگاور ، دبستان شهید حیدری هرسین دو ستاره و دبستان آناهیتا قبائیان (گروه شهید رجایی ) کرمانشاه و دبستان شهید توسلی کنگاور هرکدام یک ستاره دریافت کردند.

همچنین دبستان توحید کنگاور ، راهنمایی بشارت پاوه ، دبستان قزانچی کرمانشاه و راهنمایی استقلال صحنه نیز لوح تقدیر دریافت نمودند.

گفتنیست بیشترین امتیاز مکتسبه مربوط به مدرسه راهنمایی شهید منصوری هرسین بوده است.