کارگاه آموزشی "مهارت خود آگاهی و همدلی" ویژه بانوان شاغل دانشگاه برگزار شد

خودآگاهی و احساس خوب داشتن نسبت به آنچه که هستیم و همدلی کردن با دیگران ظرفیت درک انسانها را افزایش می دهد و لازمه زندگی شاد و موفق است
کارگاه آموزشی "مهارت خود آگاهی و همدلی" ویژه بانوان شاغل دانشگاه برگزار شد.
خودآگاهی و احساس خوب داشتن نسبت به آنچه که هستیم و همدلی کردن با دیگران ظرفیت درک انسانها را افزایش می دهد و لازمه زندگی شاد و موفق است . در این راستا دفتر امور بانوان دانشگاه یک دوره کارگاه آموزشی یکروزه تحت عنوان "مهارت خود آگاهی و همدلی" که از مهارتهای زندگی محسوب می شود در روز شانزدهم اسفندماه در محل آمفی تئاتر کتابخانه مرکز ی برگزار نمود.
در این دوره آموزشی بیش از80 نفر از بانوان شاغل دانشگاه حضور داشتند و مدرس کارگاه خانم سعیدی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی مباحثی در زمینه مفاهیم تئوری خود آگاهی، کمال گرایی و انتقاد بنفس ارائه نمود و درقالب کار عملی چندین تمرین در زمینه شناسایی انواع خود ، افتخارات خود در زندگی، ترسیم کاتالوگ روانی خود و پایه های عزت نفس در بین شرکت کنندگان اجرا گردید.