برگزاری نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی

نشست هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاه علوم پزشکی 22 اسفند ماه سال جاری با حضور بیش از 90 نفر از اساتید دانشگاه برگزار گردید . این نشست به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با محوریت بحث و تبادل نظر در خصوص دوره های دانش افزایی جهت ارتقاء اعضاء هیات علمی با شرکت گسترده استادان و نخبگان دانشگاه و با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی در سالن جلسات مجموعه بوستان انقلاب برگزار شد .
در این نشست پس از تلاوت قرآن و خوش آمد گویی و مقدمه دکتر تحویلیان دبیر هم اندیشی استادان ، حجت الاسلام والمسلمین کاظمی اصل سرپرست نهاد رهبری دانشگاه به ضرورت و اهمیت دوره های معرفت افزایی استادان و تاثیر آن در سطح دانشگاه پرداختند سپس اساتید حاضر نظرات و پیشنهادات خود در برنامه ریزی دوره های ارتقاء ارائه نمودند . در ادامه آقای دکتر نیکبخت به بیان دیدگاه های خود در رابطه با موضوع نشست و همچنین تقدیر و تشکر از اساتید متولیان سلامت دانشگاه پرداختند .
روابط عمومی دفتر نهاد رهبری |