بعد از پیروزی انقلاب اسلامی توجه ویژه‌ای به سلامت مردم شده است

دکتر نیکبخت در نماز جمعه: سلامت، دانش و امنیت سه رکن اساسی در توسعه کشورها هستند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه محمدرضا نیکبخت به مناسبت هفته سلامتی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمانشاه اظهار کرد: هفته سلامتی از امروز آغاز شده است.

نیکبخت افزود: شعارهای موضوعی به سلامت و طول عمر بیشتر سالمندان تأکید می‌کنند.

وی ادامه داد: سلامت، دانش و امنیت سه رکن اساسی در توسعه کشورها هستند.

نیکبخت بیان کرد: بعد از انقلاب اسلامی توجه ویژه‌ای به سلامت مردم شده است به طوری که در استان کرمانشاه مراکز بهداشت درمانی، خانه‌های بهداشت و پزشکان متخصص و عمومی بسیاری کار می‌کنند و این از برکات انقلاب اسلامی است.

وی تأکید کرد: سیزده رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دایر است و کار تربیت نیروی متخصص را بر عهده دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطر نشان کرد: توجه ما به پیشگیری از بیماری‌های، اصول تغذیه و اهمیت به بیماری‌هاست.

وی با اشاره به اهمیت ورزش و اصول تغذیه مناسب در سلامت افراد، گفت: دوری از اضطراب و استفاده از مواد طبیعی مانع از بروز بیماری‌ها می‌شود.

نیکبخت تصریح کرد: با توجه به اهمیت سالمندان در جامعه، باید به سالمندان در خانواده احترام گذاشت و این توصیه تعالیم دین اسلام است.

وی با بیان این‌که دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برنامه‌های خوبی برای سالمندان دارد، گفت: اعتبارات خوبی در سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه داشتیم که به زودی به اجرا در خواهد آمد و برکات زیادی در بحث بهداشت و سلامت استان دارد.