تماشای زیاد تلویزیون فشارخون می‌آورد

تماشای زیاد تلویزیون فشارخون می‌آورد

تازه‌ترین بررسی‌های دانشمندان نشان می‌دهد مشاهده زیاد تلویزیون به طور کلی برای سلامت کودکان بد است اما یکی از عوارض دیدن زیاد تلویزیون افزایش فشارخون است.

به نوشته رویترز، طبق مطالعات اخیر دانشمندان دانشگاه میشگان، دیدن زیاد تلویزیون، بازی کردن طولانی‌مدت بازی‌های ویدئویی و نشستن زیاد در مقابل کامپیوتر خطر ابتلا به فشارخون بالا را در کودکان افزایش می‌دهد.فشارخون بالا در اثر عدم تحرک کودکان و اضافه وزنی ایجاد می‌شود که به دنبال بی‌تحرکی ایجاد می‌شود. طبق نتایج تحقیقات این دانشمندان کودکانی که به طور متوسط 5 ساعت در روز در مقابل تلویزیون و کامپیوتر می‌نشینند به طور قابل‌توجهی در معرض افزایش فشارخون هستند.
منبع : سلامتیران |