دکتر نیکبخت : معلمی اخلاص و عشق به پیشرفت همنوعان را نشان می دهد

رییس دانشگاه :شغل معلمی آنقدر برای تنویر جامعه مهم است که امام صادق (ع) می فرماید در قیامت و روز حساب مرکب قلم علما و دانشمندان و شما معلمان برخون شهدا ارجعیت پیدا می کند
دکتر محمد رضا نیکبخت رئیس دانشگاه علوم پزشکی در مراسم بزرگداشت روز معلم گفت: شغل معلمی آنقدر با ارزش است که خداوند بعد از خلقت عظیم انسان که به خود احسن می گوید به آن پرداخته است و تعلیم و تعلم را در آیات قرآن آورده است اقرأ......و پیامبر(ص) هم گفت من معلم مبعوث شدم و این اهمیت شغل معلمی و استادی را می رساند شغل معلمی آنقدر برای تنویر جامعه مهم است که امام صادق (ع) می فرماید در قیامت و روز حساب مرکب قلم علما و دانشمندان و شما معلمان برخون شهدا ارجعیت پیدا می کند و به لحاظ اینکه شهدایی که راه حق را انتخاب می کنند در سایه هدایت و راهنمایی و روشنگری معلمان به آن دست پیدا کرده اند و راه را از معلم آموخته اند معلمی شغل نیست ، هنر است ، ذوق است و اگرشغل محسوب شود در کشور ما شغل محترمی بوده و همیشه مورد تکریم بوده شما معلمان هستید که بایستی فرزندان ما را که شخصیتشان در خانواده شکل گرفته و نیاز به پرورش و شکل دادن واقعی است تربیت کنید و آینده این کشور را تضمین نمایند.
وی افزود: معلمی اخلاص و عشق به پیشرفت همنوعان را نشان می دهد وباید دوستش داشت. معلم بایستی به متعلم عشق بورزد، با علاقه اندوخته های خود را در اختیارش بگذارد و آز آنها اساتید ماهر و مدیرانی برجسته بسازد- شما دانشگاهیان بایستی با دید دانشگاه اسلامی کارکنید و دانشجویان متواضع ، فروتن و دلسوز برای کشور پرورش دهید. وی در ادامه افزود: سلامت جامعه در رشد قابل توجهی داشته ولی با توجه به لیاقت مردم استان و هماهنگی کشور عراق نیاز به تجهیزات ، دانش و حضور متخصصان برخی رشته ها که در استان نیست احساس می شود که بتوانیم خدمات با کیفیت تر و گسترده تری ارائه دهیم و به عنوان قطب درمانی منطقه مطرح باشیم.