کاظمی اصل : همه تحت آزمایش الهی هستیم

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری که در نشست هیات رییسه دانشگاه سخن می گفت با تاکید بر اینکه نماز اول وقت بسیار مهم است یکی از دلایل قبولی نماز این است که به صورت جماعت خوانده شود گفت : اگر می خواهیم نماز ما را به سوی پروردگار ببرد بدانیم درچه حالتی باید بخوانیم.

حجه الاسلام کاظمی اصل در بیان صفات مومنین گفت : در سوره حج آیه 41 خداوند می فرمایند مومنین کسانی هستند وقتی به ریاست می رسند نماز اقامه کنند. بنابر این همه تحت آزمایش الهی هستیم و باید تقویت نماز را مد نظر قرار دهیم .

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری که در نشست هیات رییسه دانشگاه سخن می گفت  با تاکید بر اینکه نماز اول وقت بسیار مهم است یکی از دلایل قبولی نماز این است که به صورت جماعت خوانده شود گفت : اگر می خواهیم نماز ما را به سوی پروردگار ببرد بدانیم درچه حالتی باید بخوانیم.

وی همچنین بر لزوم حضور یکپارچه در نماز جمعه فراخواند.

۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۰۸:۵۸