اساتید برتر دانشگاه معرفی شدند.

اساتید برتر دانشگاه معرفی شدند.

در مراسم ضیافت شامی که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم یکشنبه شب گذشته در هتل پارسیان برگزار گردید ، اساتید نمونه دانشگاه معرفی شدند.

آقایان و خانم ها فاطمه دارابی و ارسلان نادری پور از دانشکده پیراپزشکی ، پروفسور غلامرضا بهرامی و دکتر مهدی مجرب از دانشکده داروسازی ، دکتر حمیدرضا مظفری از دانشکده دندانپزشکی ، احمد خشای ، اکبر ویسی رایگان و مژگان خلیلی از دانشکده پرستاری و مامایی و دکتر فرید نجفی و دکتر مجتبی لیمویی از دانشکده بهداشت به عنوان اساتید نمونه معرفی شدند.

همچنین آقایان دکتر حمیدرضا عمرانی ، دکتر آرش بستانی ، دکتر هاشم کازرانی ، دکتر ناصر یگانه ، دکتر بهمن روشنی ، دکتر سیروس جلیلی ، دکتر پرویز مهاجری و دکتر وهاب دهلقی و خانم دکتر ماندانا افشاریان به عنوان اساتید نمونه دانشکده پزشکی مورد تقدیر قرار گرفتند.

در این نشست که با حضور استاندار و معاون سیاسی امنیتی استانداری و جمعی از مسئولان دانشگاهی برگزار شد ، همچنین از تعداد شش نفر اعضای هیات علمی به عنوان ارائه دهندگان خدمات ویژه ، یازده نفر از اعضای هیات علمی به دلیل توفیق در ارتقای مرتبه علمی ، شش نفر از اعضای هیات علمی به عنوان بازنشسته ، دو مدیر گروه به عنوان موفقیت در راه اندازی رشته جدید در سال 90 و 8 نفر از مدیران گروه های آموزشی به دلیل قبولی 100 درصد دانشنامه تخصصی تقدیر شد.

همچنیناز  7 نفر از همکاران که صاحبان فرآیندهای برتر آموزشی سال 1390 بوده اند سپاسگزاری شد.