اختراع مشترک مهندس سالکی و دانشگاه بعنوان طرح برتر جشنواره شیخ بهایی معرفی شد

گفتنیست تولید انبوه این اختراع با عنوان دستگاه اسپکولوم یک بار مصرف مجهز به نور مستقیم که از طرح های دارای پتانسیل بالا برای تولید است هم اکنون با احداث کارخانه مربوطه درکرمانشاه و تولید سالانه 3 تا 5 میلیون دستگاه هم اکنون در دست اقدام است.

هششمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی که اردیبهشت ماه امسال در اصفهان برگزار گردیداسامی دارندگان طرحهای برتر را اعلام نمود .

لازم به ذکر است که اختراع مشترک مهندس علیرضا سالکی ( کارشناس معاونت تحقیقات و فناوری) با دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعنوان طرح برتر جشنواره اعلام گردید.

گفتنیست تولید انبوه این اختراع با عنوان دستگاه اسپکولوم یک بار مصرف مجهز به نور مستقیم که از طرح های دارای پتانسیل بالا برای تولید است هم اکنون با احداث کارخانه مربوطه درکرمانشاه و تولید سالانه 3 تا 5 میلیون دستگاه هم اکنون در دست اقدام است.

جشنواره شیخ بهایی از جشنواره های معتبر کشوریست که به طرح های دارای ظرفیت اقتصادی بالا اولویت می دهد.