قبولی 100 درصد اولین دوره دانشجویان دانشکده دندانپزشکی در آزمون علوم پایه

دکتر حمیدرضا مظفری با اشاره به اینکه دانشکده دندانپزشکی با پذیرش 32 دانشجو در سال 1388 کار خود را آغاز نمود افزود : دانشکده هم اکنون با پذیرش سه دوره دانشجو و نیز دانشجویان دوره تکمیلی دارای 140 دانشجو است.

اولین دوره دانشجویان دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه با قبولی صددرصد در آزمون علوم پایه که اسفندماه گذشته برگزار گردید ، وارد دوره بالینی شدند.

رییس دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت : به مناسبت این موفقیت با پیشنهاد اینجانب و موافقت ریاست دانشگاه از مسئولان و گروه های موثر تقدیر به عمل آمد.

دکتر حمیدرضا مظفری با اشاره به اینکه دانشکده دندانپزشکی با پذیرش 32 دانشجو در سال 1388 کار خود را آغاز نمود افزود : دانشکده هم اکنون با پذیرش سه دوره دانشجو و نیز دانشجویان دوره تکمیلی دارای 140 دانشجو است.

دکتر مظفری گفت : تعداد اعضای هیات علمی این دانشکده 10 نفر است و دانشکده با 10 بخش شامل بیماری های دهان ، فک و صورت ، عصب کشی ، ترمیمی ، ارتودنسی ، اطفال ، رادیولوژی ، پاتولوژی و ... در حال آموزش دانشجویان دوره بالینی و تکمیلی است.

وی همچنین از استاندار کرمانشاه برای اختصاص سی میلیارد ریال جهت توسعه دانشکده دندانپزشکی قدر دانی نمود.