موفقیت بزرگ دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه ؛ رتبه دوم کشور در اولین حضور

اولین دانشجویان ورودی دانشکده دندانپزشکی پس از گذراندن واحدهای دوره علوم پایه و شرکت در آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی ، با پشت سر گذاشتن دانشجویان دانشگاه های معتبر و با سابقه کشور توانستند عنوان دوم کشور را نصیب خود کنند.

موفقیت بزرگ دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه ؛ رتبه دوم کشور در اولین حضور

اولین دانشجویان ورودی دانشکده دندانپزشکی پس از گذراندن واحدهای دوره علوم پایه و شرکت در آزمون جامع علوم پایه دندانپزشکی ، در رقابت با دیگر دانشگاه های کشور توانستند عنوان دوم کشور را نصیب خود کنند.

معاون آموزشی دانشگاه ضمن اعلام این خبر مسرت بخش برای جامعه دانشگاهی استان افزود : در این آزمون  همچنین از میان ده نفر برگزیده کشور سه نفر از دانشجویان دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه حضور دارند بدین صورت که خانم ها الهه کامیاب نژاد و شبنم راستی به ترتیب عناوین دوم و سوم و آقای عرفان بردیده عنوان هشتم کشور را ازآن خود کردند.

دکتر سیاوش وزیری ضمن تبریک این موفقیت به اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه به ویژه مدرسان علوم پایه و دانشکده دندانپزشکی ، این موفقیت چشمگیر را در اولین گام حضور دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه ستود.