امید است با برنامه ریزی شاهد ارتقاء سلامت در قشر زحمتکش بانوان شاغل در دانشگاه باشیم.

دکتر نیکبخت : حضرت فاطمه زهرا ( سلام ا... علیها) مایه افتخار جهان هستی ، تجلی کمال ، دارای مقامات معنوی ، موجودی ملکوتی و جبروتی ، دارای خصوصیات انبیاء و بسیاری از ویژگیهای والا بودند
دکتر نیکبخت ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی خجسته سالروز ولادت دخت نبی مکرم اسلام (ص) و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) ، هفته زن و روز مادر را به تمامی همکاران به ویژه بانوان دانشگاهی اعم از استاد ، کارمند و دانشجو ، شاغل در دانشگاه و مراکز تابعه را تبریک و تهنیت گفت.
وی در این پیام گفت : حضرت فاطمه زهرا ( سلام ا... علیها) مایه افتخار جهان هستی ، تجلی کمال ، دارای مقامات معنوی ، موجودی ملکوتی و جبروتی ، دارای خصوصیات انبیاء و بسیاری از ویژگیهای والا بودند که امید است تمام یزنان و ماردان کشورمان ویژگیهای شخصیتی آن بزرگوار را سرلوحه زندگی خود قرار داده و با تأسی از ایشان آینده سازانی تربیت کنند که جامعه را به سوی سعادت و تعالی و مدینه فاضله شدن پیش ببرند.
دکتر نیکبخت افزود : امید است دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سالجاری با برنامه ریزی های دفتر امور بانوان و حمایت همه جانبه  در جهت غربالگری سرطانهای شایع ، شناسایی بیماران مبتلا به پرفشاری خون ، دیابت و فراهم نمودن تسهیلات مراقبتی و درمانی ، ایجاد مراکز مشاوره ، برگزاری دوره های تخصصی آموزشی ، فراهم نمودن امکانات رفاهی و فرهنگی شاهد ارتقاء سلامت در قشر زحمتکش بانوان شاغل در دانشگاه باشیم.
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ ۱۳:۳۸