واحد تحقیقات هسته گزینش دانشگاه مقام دوم کشور را کسب نمود

در همایش محققین دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در مشهد مقدس توسط مدیر کل دبیرخانه هیات مرکزی گزینش وزارت  بهداشت و درمان آموزش پزشکی از زحمات محققین در سال کاری گذشته تشکر بعمل آمد و واحد تحقیقات هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به کسب رتبه دوم در بین هسته های گزینش دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور گردید.

همچنین باتوجه به ارزیابی عملکرد انجام شده در سال 1390 همکاران این مرکز یدالله درویشی بعنوان "محقق سطح یک"  و حمید رضا سعیدی بعنوان "محقق سطح دو" در بین محققان هسته های گزینش وزارت بهداشت و درمان آموزش علوم پزشکی سراسر کشور معرفی و از تلاش مسئولانه و متعهدانه آنان تقدیر بعمل آمد.