اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ردیف برگزیدگان هفدهمین جشنواره رازی قرار گرفتند.

رییس دانشگاه از تلاش های این محققان تقدیر کرد.

به گزارش معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در هفدهمین جشنواره رازی دکتر مسعود طهماسیان رتبه 7 محققین جوان  در کمیته تخصصی علوم بالینی داخلی ، دکتر علیرضا احمدی  رتبه 2محققین دانشجو  در کمیته تخصصی علوم بالینی جراحی ، دکتر زهره رحیمی  رتبه 8 محققین  در کمیته تخصصی علوم پایه ، دکتر فرهاد احمدی رتبه 10محققین  در کمیته تخصصی علوم پایه ، دکتر محسن شهلایی عنوان برگزیده جشنواره در بخش دانشجو یی - در کمیته تخصصی علوم دارویی و دکتر محمود امیری رتبه 4 محققین جوان در کمیته تخصصی فناوری نوین را به دست آوردند.

رییس دانشگاه از تلاش های این محققان تقدیر کرد.