مشاور امور بانوان : کلیه زنان شاغل در دانشگاه در سطح استان در زمینه آمفتامین ها آموزش میبینند.

در تاریخ 28/3/91 راس ساعت30/8 کارگاه آشنایی با آمفتامین ها وهمسرآزاری جهت رابطین امور بانوان وبا حضور خانم دکتر خادمی مشاوررئیس دانشگاه دراموربانوان وخانم بهادری مشاور استاندارومدیرکل خانواده وبانوان وبیش از 60 نفر از بانوان شاغل در دانشگاه در معاونت بهداشتی برگزار شد.

در ابتدا خانم دکترخادمی در زمینه اعتیاد و خشونت علیه زنان سخن گفت و آنگاه خانم نسرین برخوردار روانشناس در مورد اعتیادومصرف امفتامینها وعوارض واثرات سوء مواد بر زندگی خانوادگی مطالبی را عنوان نمود.

در ادامه این کارگاه خانم دکتر نسررین رضایی پیام روانپزشک در خصوص خشونت علیه زنان با رویکرد همسر ازاری مطالبی به بحث پرداخت.

.در پایان جلسه مقررگردید باتوجه به  اهمیت موضوع  ،کارگاه آموزشی آمفتامین ها جهت کلیه زنان شاغل در دانشگاه در سطح استان برگزار گردد.