دکتر بهمن روشنی سکان راهبری حوزه درمان استان را بر عهده گرفت.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این نشست ضمن تقدیر از دکتر معیاری به دستورالعمل انتخاب معاونین دانشگاه اشاره نمود و این جابجایی را در راستای این آیین نامه دانست.

نشست تقدیر از دکتر محمدعلی معیاری و معارفه دکتر بهمن روشنی به عنوان معاون درمان دانشگاه صبح روز شنبه سوم تیرماه در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی دانشگاه برگزار شد.

وی آنگاه با اشاره به سابقه مدیریت بزرگترین بیمارستان استان توسط دکتر روشنی وی را دارای شرایط احراز این مسئولیت پرتنش و پر مسئولیت دانست.

دکتر نیکبخت در بخش دیگری از سخنان خود از جهش اخیر دانشگاه در جذب هیات علمی سخن به میان آورد و گفت : در اسفندماه سال 1390 تعداد 37 نفر عضو هیات علمی جذب این دانشگاه شدند و همینک فراخوان جذب تعداد 67 نفر دیگر بر روی سایت جذب وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی قرار دارد .

وی آنگاه به روند روبه رشد توسعه اورژانس های بیمارستانی اشاره کرد و افزود : در تمام شهرستانها یا اورژانس جدید ساخته و یا اورژانس ها اصلاح و مرمت می شوند.

دکتر نیکبخت همچنین از دکتر روشنی خواست تا نسبت به ایجاد کلینیکهای ویژه در مکان های مناسب اقدام نماید.