اولین مرکز مشاوره تغذیه و رژیم درمانی مجهز به دستگاه (BODY ANALYZER) در روانسر افتتاح شد.

اولین مرکز مشاوره تغذیه و رژیم درمانی مجهز به دستگاه (BODY ANALYZER) در مرکز بهداشت شهرستان روانسر افتتاح شد.

با حمایت و پشتیبانی ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اولین مرکز مشاوره تغذیه و رژیم درمانی مجهز به دستگاه (BODY ANALYZER) با حضور امام جمعه ، فرماندار و مسئولین شهرستان و مدیر محترم گروه جمعیت و سلامت خانواده معاونت بهداشتی و کارشناسان تغذیه آن معاونت در مرکز بهداشت شهرستان روانسر افتتاح شد.

در این مراسم که صبح روز چهارشنبه 24 خرداد ماه برگزار گردید، فرماندار و امام جمعه محترم شهرستان روانسر از خدماتی که توسط دانشگاه علوم پزشکی به این منطقه ارائه گردیده اعلام رضایت نمودند و از فعالیتهای مجموعه دانشگاه به  ویژه ریاست دانشگاه به خاطر توجه ویژه به منطقه تشکر کردند.

گفتنی است این مرکز با هدف کاهش BMI مردم منطقه و به دنبال آن کاهش بیماریهای مرتبط با تغذیه در منطقه تأسیس گردیده و به کلیه گروههای هدف ارائه خدمات مینماید.