کنفرانس یک روزه طب انتقال خون در کرمانشاه

دبیر اجرایی کنفرانس :اهدای خون در استان داوطلبانه و بدون چشمداشت است

به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی، کنفرانس یک روزه طب انتقال خون در روز پنجشنبه 29 / 5 / 88 جهت کارشناسان و کارشناسان ارشد رشته های پیراپزشکی در سالن آمفی تئاتر طالقانی برگزار شد . دکتر کیومرث پور رستمی مدیر کل انتقال خون استان و دبیر اجرایی همایش ضمن خوشامد گویی به تشریح سیاستهای سازمان انتقال خون و ضرورت فراگیری طب انتقال خون برای حاضرین پرداخت. سپس آقایان دکتر مهرداد پاینده، دکتر اکرمی پور و دکتر ازنب اعضای هیئت علمی دانشگاه  و متخصصین خون و انکولوژی به ترتیب در خصوص اندیکاسیون های مصرف فرآورده های سلولی، اندیکاسیون های مصرف فرآورده های پلاسمایی و مایعات جایگزین خون مطالبی را ارائه دادند .

در ادامه این کنفرانس آقای دکتر کیومرث پور رستمی متخصص اطفال و آقای بهرام ابراهیمی کارشناس ارشد خونشناسی در خصوص نحوه حمل و نقل و نگهداری خون و کراس ماچ استاندارد و بررسی الوآنتی بادیها به سخنرانی پرداختند .