پس از اجرای طرح پزشک خانواده : درصورت مراجعه مستقیم به متخصص ، بیمه ها هیچ بخشی از هزینه دارو را پرداخت نمی کنند.

معاون دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بال اعلام این مطلب تاکید کرد: بیماران باید ابتدا توسط عمومی که همان پزشک خانواده است ویزیت شده و در صورت نیاز به متخصصان ارجاع داده شود که در این صورت 70 درصد هزینه داروی بیمار توسط بیمه ها پرداخت می شود و بیماران فرانشیز 30 درصدی پرداخت می کنند.

درصورت مراجعه بیماران خارج از سیستم ارجاع به متخصصان ، بیمه سهم داروی آنان را پرداخت نمی کند و باید تمام هزینه دارو را خود بپردازند.

دکتر قباد محمدی که در برنامه زنده تلویزیونی سلام کرمانشاه سخن می گفت افزود : در سطح اول یعنی همان مراجعه بیمار به پزشک خانواده وی با در دست داشتن نسخه می تواند به هرکدام از داروخانه های استان مراجعه نماید که در اینصورت  کلیه هزینه های دارو رایگان بوده و بیمار فقط حق فنی و یا هزینه داروهایی را که تحت پوشش بیمه نتیستند را پرداخت می کند.

دکتر محمدی بر وجود سیستم نظارت و پایش بر برنامه های دارویی پزشک خانواده تاکید کرد و گفت : مردم نیز می توانند در صورت بروز مشکل یا اختلال در این سیستم مراتب را به دانشگاه از طریق کانال هایی که اعلام خواهد شد اطلاع دهند.