دومین همایش معاونین و کارشناسان پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی غرب و شمالغرب کشور هشتم و نهم شهریور در کرمانشاه برگزار می گردد.

دومین همایش معاونین و کارشناسان پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی غرب و شمالغرب کشور 8 و 9 شهریور ماه در کرمانشاه برگزار می شود .

هدف از برگزاری این همایش که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با شرکت معاونین و کارشناسان پژوهشی دانشگاههای مذکور برگزار خواهد شد، ارائه راهکارهای مناسب برای ایجاد تعامل سازنده بین دانشگاهی است.
 در این همایش دو روزه، کارشناسان پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی غرب و شمالغرب کشور، در غالب چهار کار گروه تخصصی گرد هم آمده و به بررسی و تبیین راهکارهای مناسب جهت تعاملات بین دانشگاه هی خواهند پرداخت ، سپس تصمیمات در حضور معاونین پژوهشی، نهایی شده و بصورت قطعنامه همایش ، به عنوان دستورالعمل و برنامه راهبردی، برای همکاریهای بین دانشگاههای فوق مورد استناد قرار خواهد گرفت.

۶ شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶