اولین بار در غرب کشور پولیپکتومی در سرویس گوارش اطفال دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انجام شد

یک پولیپ 3 سانتیمتری پایه دار که برای مدت چندماه باعث خونریزی گوارشی در یک کودک 5 ساله شده بود با موفقیت توسط آندوسکوپی و بدون هیچگونه عارضه یا بازکردن جدارشکم ، از روده بزرگ وی خارج گردید.

روز چهارشنبه چهارم شهریورماه یک پولیپ 3 سانتیمتری پایه دار که برای مدت چندماه باعث خونریزی گوارشی در یک کودک 5 ساله شده بود با موفقیت توسط پزشکان و پرسنل مجرب سرویس آندوسکوپی اطفال بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه توسط آندوسکوپی و بدون هیچگونه عارضه یا بازکردن جدارشکم ، از روده بزرگ طفل یادشده خارج گردید.

شایان ذکر است تا قبل از حضور آقای دکتر نعمت خراسانی فوق تخصص گوارش اطفال در این دانشگاه عمل یاد شده فقط در دو مرکز آموزشی درمانی تهران انجام می گرفت که هم اکنون با راه اندازی سرویس آندوسکوپی کودکان انجام چنین اعمالی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز میسر گشته است.

۵ شهریور ۱۳۸۸ ۱۰:۵۸