دکتر پاسدار مشعل ریاست دانشکده بهداشت را به دست گرفت

مراسم تودیع و معارفه رییس دانشکده بهداشت صبح روز سه شنبه 11 مهرماه در سالن اجتماعات مرکز آموزشی درمانی فارابی برگزار شد.

در این نشست دکتر یحیی صفری رییس پیشین دانشکده با بیان اطلاعاتی شرحی از فعالیت ها و موفقیت های دانشکده بهداشت در سه سال گذشته را ارائه نمود.

دکتر صفری به ساماندهی فضاهای عمومی و آموزشی دانشکده و ارتقای کیفی آموزش و بهبود ارائه مقالات علمی اشاره کرد و این دانشکده را دارای پتانسل بسیار علمی و تحقیقاتی ارزیابی کرد.

در ادامه این نشست دکتر یحیی پاسدار با ذکر این نکته که همه ما نسبت به این دانشکده احساس دین میکنیم گفت : من براساس این احساس تمام تلاشم را برای ارتقای این دانشکده به انجام می رسانم.

همچنین دکتر نیکبخت رییس دانشگاه نیز از اعضای هیات علمی این دانشکده خواست که به دنبال تحقیقات کاربردی و براساس نیاز های جامعه باشند.

دکتر پاسدار متخصص تغذیه و رژیم درمانی و عضو هیات علمی این دانشکده است.