سه اختراع دیگر مخترعین دانشگاه به ثبت رسید

" گاز استریل آغشته به بتادین دارای پوشش دو جداره"، " سرپوش مسواک مجهز به سیستم خشک کن" و آینه دندانپزشکی مجهز به نور مستقیم و سیستم ضد بخار" سه اختراع دیگری هستند که موفق به دریافت گواهی ثبت اختراع شدند

" گاز استریل آغشته به بتادین دارای پوشش دو جداره"، گاز استریل دارای کاربرد بسیار در اتاق عمل بوده و با آغشته بودن با بتادین می تواند بطور قابل توجهی احتمال عفونت را کاهش ، در ضمن استفاده از آن برای اسکراب و برای پزشک جراح آسانتر است.

" سرپوش مسواک مجهز به سیستم خشک کن" پس از هر بار مسواک زدن، فرچه مسواک مرطوب باقی می ماند و این مسئله می تواند سبب انتقال باکتری در دفعات بعدی مصرف شود. در حالیکه این سرپوش هوشمند مسواک می تواند با دمیدن هوای گرم سبب خشک شدن پرزهای مسواک شده و به این ترتیب از انتقال باکتری جلوگیری نماید.

" آینه دندانپزشکی مجهز به نور مستقیم و سیستم ضد بخار" استفاده از نور مستقیم در آینه دندانپزشکی، میدان دید دندانپزشک را بیشتر نموده و به تشخیص بیماریهای دهان و دندان کمک می کند ضمنا" سیستم ضد بخار آن نیز میتواند مشکل تاری دید آینه های قبلی را برطرف کند.

لازم به ذکر است این سه اختراع  ، حاصل تلاش آقایان غلامرضا مرمریان و علیرضا سالکی و حمایت دانشگاه علوم پزشکی می باشد .