بخش اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره ) سنقر افتتاح شد

به مناسبت هفته دولت چهارشنبه گذشته با حضور سرپرست دانشگاه ، فرماندار ، شهردار و مسوولان محلی اورژانس بیمارستان امام خمینی شهرستان سنقر افتتاح شد.

این بخش که مستهلک و دارای امکانات فرسوده و نامناسب بود با صرف هزینه ای معادل 730 میلیون ریال بازسازی و نوسازی گردید.

تعویض کف پوش و دیوار پوش ، تعویض پرده ها و نقاشی ساختمان ، اصلاح سیستم لوله کشی ، خرید امکانات رفاهی ازجمله تخت و تشک ، یخچال ، کولر و ... و تجهیز بخش به دستگاههای مورد نیاز پزشکی ، اصلاح اتاق انتظار و ایجاد اتاق CPR از جمله برنامه های اصلاحی در بخش اورژانس بود که می تواند به نحو مطلوبتری به نیازمندان مراجعه کننده ارائه خدمت نماید.