کلاسهای آموزشی شنا در دو بخش خواهران و برادران در استخر دانشگاه برگزار می شود.

کلاسهای آموزشی شنا در دو بخش خواهران و برادران در استخر دانشگاه برگزار می شود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه با اعلام این خبر گفت : کلاسهای آموزشی خواهران از ساعت 12 تا 14 و 14تا16 روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه و کلاس های آموزشی برادران در همین ساعت ها اما در روزهای یکشنبه ، سه شنبه و پنج شنبه برگزار می گردد.

مظاهری از همکاران خواست درصورت تمایل به حضور در این دوره ها به اداره تربیت بدنی واقع در ساختمان شماره 2 دانشگاه مراجعه نمایند.

مظاهری درخصوص تایم های آزاد گفت : دانشجویان و کارکنان  مرد از ساعت 16 تا 18 روزهای فردو دانشجویان و کارکنان خانم در روزهای زوج می توانند از امکانات استخر استفاده نمایند.

اعضای هیات علمی دانشگاه نیز در ساعت 18 تا 20 روزهای سه شنبه و پنجشنبه می توانند به استخر دانشگاه که در مقابل بیمارستان امام رضا (ع)واقع است مراجعه و در همان مکان بلیط ورودی را تهیه نمایند.