دکتر زهره رحیمی به مرتبه علمی استادی ارتقا یافت

بر اساس اعلام دبیرخانه هیات ممیزه دانشگاه به خبرگزاری وب دا استان کرملنشاه در جلسه این هیات با ارتقای مرتبه علمی دکتر زهره رحیمی عضو گروه آموزشی بیوشیمی از دانشیاری به استادی موافقت به عمل آمد.

ارتقای مرتبه علمی تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه اعلام شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه هیات ممیزه دانشگاه به خبرگزاری وب دا استان کرملنشاه در جلسه این هیات با ارتقای مرتبه علمی دکتر زهره رحیمی عضو گروه آموزشی بیوشیمی از دانشیاری به استادی موافقت به عمل آمد.

همچنین بر اساس این گزارش دکتر مهتاب رهبر عضو گره آموزشی پاتولوژی ، دکتر داریوش افشاری عضو گروه آموزشی نورولوژی و دکتر حمیدرضا سعیدی بروجنی عضو گروه آموزشی جراحی مغز و اعصاب از مرتبه استادیاری به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند.

بنابراین این دانشگاه ازین پس با 7 استاد تمام ، 37 دانشیار ، 162 استادیار ،59 مربی و در مجموع 265 عضو هیات علمی فعالیت آموزشی خود را ادامه می دهد.