دکتر صوفیوند سکان هدایت شبکه گیلانغرب را در دست گرفت

تلاشگران دانشگاه علوم پزشکی باید برای کنترل مرگ و میر کودکان بسیج شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی با اعلام این مطلب گفت : ما باید برای شناسایی دقیق مشکل بکوشیم و این آمار را به حداقل ممکن کاهش دهیم.

دکتر محمدرضا نیکبخت همچنین از مسئولان سلامت شهرستان های استان خواست تا از انتقال کارکنان و پزشکان به مرکز استان مگر در موارد خاص خودداری کنند ، تا خللی در ارائه خدمت به مردم شهرستان ها پیش نیاید.

وی که در نشست تودیع و معارفه سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سخن می گفت با تاکید بر انجام معاینات در واحدهای صنعتی افزود : ماباید برای ارائه بهترین خدمت به مردم پیشگام باشیم.

در این نشست همچنین فرماندار گیلانغرب با یادآوری زحمات دست اندرکاران سلامت در سال های دفاع مقدس گفت : اکنون نیز در جبهه جنگ نرم باید با الهام از روح رزمندگان اسلام به مقاومت و دفاع خویش ادامه دهیم.

گفتنیست مراسم تقدیر از دکتر بهرامی و معارفه دکتر صوفیوند به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب صبح روز هشتم آبانماه در سالن اجتماعات بیمارستان حضرت زهرا (س) با حضور کارکنان ومسئولان دانشگاهی و مدیران شهرستان برگزار گردید.