مدیران مدارس غیر انتفاعی دانشگاه تغییر کردند

خانم پرستو ریاحی به عنوان مدیر دبستان دخترانه ، آقای عبدالرضا برناسی به عنوان مدیر دبستان پسران ، خانم نسرین مرادی به عنوان مدیر مدرسه راهنمایی دختران و خانم نرگس پیری به عنوان مدیر دبیرستان و پیش دانشگاهی غیر انتفاعی دانشگاه معرفی شدند.

مسوول امور مدارس غیر انتفاعی دانشگاه با اعلام این خبر از تلاش های خانم ها فاطمه زارع ، کبری البرز و معصومه وکیلی و آقای برزو قنبری مدیران قبلی این مراکز تقدیر کرد.

محمدتقی محمودیان همچنین از فعالیت مجدد و راه اندازی مدرسه راهنمایی پسران غیر انتفاعی از ابتدای سال جاری و نیز تخفیف 10 درصد مبلغ کل شهریه مدارس غیر انتفاعی دانشگاه برای نخستین بار به فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اعم از رسمی ، پیمانی و قراردادی در سال تحصیلی آتی خبرداد.

۹ شهریور ۱۳۸۸ ۱۱:۳۴