دکتر نیکبخت : عید قربان عید تسلیم در برابر خداوند بزرگ است.

عید قربان عید تسلیم در برابر خداوند بزرگ است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه گفت : حضرت ابراهیم در خانواده بت تراش به دنیا آمد ، در برابر بت و ظلم ایستاد و فریاد زد من خدایی را می پرستم که تواناست و او سر انجام در مقابل بزرگترین امتحان تاریخ سربلند بیرون آمد.

دکتر محمدرضا نیکبخت که در جشن قربان و غدیر سخن می گفت افزود : قرآنی که در 23 سال بر پیامبر نازل شد از اولین تا آخرین آیات بحث های اجتماعی ، علمی و اقتصادی زیادی دارد و بعید است پیامبر پس از ایم مدت دین را به کسی واگذار نکند.

وی درخصوص حضرت علی (ع) گفت : علی فقیه کامل است و در قضاوت و در عدل به علی (ع) رجوع می شد و در جنگ ، درایت ، فکر و فصاحت و بینش ، در تسلیم بودن به معنای واقعی ، در ساده زیستی زبانزد بود.

گفتنی است این جشن با حضور کارکنان دانشگاه با برنامه های متنوعی صبح روز چهارشنبه دهم آبان ماه برپا گردید.

۱۰ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۱۰