دوچرخه سواری 125 کیلومتری کارکنان به مقصد امامزاده محمد

برابر اطلاعیه های صادره با مضمون فراخوان عمومی جهت پیمودن مسافت ستاد دانشگاه تا امام زاده محمد بوسیله دوچرخه ،نظر به ثبت نام تعداد داوطلبین برامه ،عزیمت راکبین دوچرخه­سوار رابه مناسبت عیدسعدغدیرخم در روز جهارشنبه تاریخ10/08/1391 با عنایت به وضعیت جوی هوا وحداقل ترافیک جاده تنظیم و به مورد اجراء گذاشته شد.

اسامی شرکت کنندگان آقایان پُردلی،منتظریانی،داهیم،محمدی،رضایی،کاکایی،نظرآبادی،مردوخی ،یاره ومروی همچنین آقایان راننده منصوری وپژوهنده بودند طبق هماهنگی بعمل آمده شروع برنامه پس از اقامه نماز اوّل وقت روزفوق از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه (ساعت 40/05)شروع شد .

مسیرحرکت  به سمت سراب قنبر،سرفیروزآباد،سرونو،هلشی،چنار،بوژان،هلیلان،پل سیمره ودرنهایت امام زاده محمد بود. الحمدالله رب­العالمین توانایی راکبین دوچرخه سوارشرکت کننده به قدری  بود که مسیر125کیلومتری را توانستند یک روزه طی نمایند سرعت متوسط 15 کیلومتر برساعت در آن جاده ی  پر فراز و نشیب کوهستانی با گردنه های مرتفع بود با احتساب صرف صبحانه ، نهار و استراحت  مسافت فوق در یازده ساعت سپری گردیدو ساعت 40/16 بدون مشکل خاصی به امام زاده محمد رسیدندوبرنامه تمام شد.

دوچرخه ها توسط خاور بارگیری گردید راکبین محترم پس از زیارت و اقامه نماز مغرب وعشاء در امام زاده محمد به سمت کرمانشاه حرکت نمودند و در ساعت 00/22 به ساختمان شماره یک دانشگاه رسیدند.این برنامه سنگین وبا شکوه به درخواست گروه کوهنوردی از سوی مسؤولین دانشگاه مهر تأیید خورده بود بعنوان یادگاری  در تقویم دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه رقم زده شد.انشاا... این چنین راهی توسط دیگر عزیزان تداوم یابد.

-برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه از تاریخ 01/09/1391پس از اقامه نماز اول وقت(صبح) در ستاد دانشگاه به مدت هشت روز جهت صعود به قله های مرتفع استان های کرمان و سیستان وبلوچستان می باشد.علاقه مندان جهت ثبت نام وکسب اطلاع بیشتر می توانندحداکثرتا تاریخ 19/08/1391  با آقای بابک بهرامیان کارشناس شاغل در ساختمان ستاد دانشگاه به شماره تماس 09183351263 هماهنگی نمایند.

91

از سمت راست محمدی،منصوری،مروی،رضایی،نظرآبادی،منتظریانی،یاره،پُردلی،کاکایی،داهیم ومردوخی

92

94