تقدیر از 21 استاد نمونه و سه صاحب فرایند برتر آموزشی در بزرگداشت روز استاد

معاون آموزشی دانشگاه خبرداد: در جشن گرامیداشت روز استاد از 21 استاد برتر در دانشکده های هشتگانه دانشگاه علوم پزشکی و سه صاحب فرایند برتر آموزشی تقدیر شد.

دکتر خزایی با بیان اینکه حدود ۵۰۰ نفر عضو هیات علمی در هشت دانشکده فعال و در ۹۸ رشته تحصیلی به دانشجویان آموزش می دهندگفت:در دانشگاه علوم‌پزشکی ۲۲۰ دانشجوی غیر ایرانی نیز مشغول به تحصیل هستند

وی اظهار داشت: این دانشگاه دبیرخانه کلان منطقه غرب کشور است و با هماهنگی بین بخشی با اعضای کلان منطقه، دبیرخانه بورد دو رشته در کرمانشاه مستقر خواهد شد که یک میزبانی مهم است.

دکتر خزایی افزود: ٣٢ نفر اعضای هیات علمی دانشگاه جزو بورد تخصصی کشور هستند

وی گفت: ما با پایش هفتگی مشکلات ۷۰ گروه آموزشی را بررسی کرده و‌ برای رفع مشکلات گروه ها تلاش می کنیم.

به گفته این مقام مسئول این مراسم پنجشنبه شب در سالن زنده یاد نوروزنژاد بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه برگزار شدو بخش اعظم هزینه امسال این مراسم به پیشنهاد برخی از اساتید به سیل زدگان اختصاص یافته است.

لیست اساتید مورد تقدیر قرار گرفته در این مراسم بدین شرح است:]]]