نشست ائمه جماعت دانشگاه در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد

نشست ائمه جماعت دانشگاه پیش از ماه مبارک رمضان به میزبانی نهاد دانشگاه در تاریخ 14/02/98 با حضور معاونت و مسول نهاد برگزارشد.که در طی آن ضمن بزرگداشت شهادت استاد مطهری و تبریک و تهنیت به مناسبت هفته معلم و فرارسیدن ماه مبارک رمضان در جهت بررسی مسائل کاری ائمه جماعت دانشگاه و تاثیرات آن بر مخاطبین دانشگاهی صحبت شد.

نشست ائمه جماعت دانشگاه پیش از ماه مبارک رمضان به میزبانی نهاد دانشگاه در تاریخ 14/02/98 با حضور معاونت و مسول نهاد برگزارشد.که  در طی آن ضمن بزرگداشت شهادت استاد مطهری و تبریک و تهنیت به مناسبت هفته معلم و فرارسیدن ماه مبارک رمضان به نکاتی اشاره شد که در ادامه به گوشه هایی از آن اشاره خواهد شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام سوری معاون نهاد با بررسی مسائل کاری ائمه جماعت دانشگاه و تاثیرات آن بر مخاطبین دانشگاهی ، زمینه هم اندیشی حاضرین در جلسه  را مخصوص فعالیت های فرهنگی مراکز و علی الخصوص برنامه پیش روی آن ها در ماه مبارک فراهم نمودند. در بخش هایی از جلسه حجت الاسلام افشار مسول نهاد در ضمن سخنرانی از رهبر معظم انقلاب بر رصد جبهه های فرهنگی که دشمن در آن در حال برنامه ریزی و مشغول به کار است تاکید نمودند ، و برنامه ریزی ائمه جماعت در این حوزه ها را مطالبه کردند در ادامه هر یک از ائمه جماعت پیرامون فعالیت های فرهنگی خود در مراکز گزارشی را ارائه نمودند.