تقدیر از برندگان مسابقه نهج البلاغه وبرپا کنندگان به موقع نماز

برندگان (مسابقه نهج البلاغهماه مبارک رمضان ) روز پنج شنبه 10مردادماه در دفتر کانون بسیج جامعه پزشکی مرکز با اهدا لوح تقدیر وهدایا مورد تقدیر قرار گرفتند .

برندگان نهج البلاغه

به گزارش روابط عمومی :اعضاء شورای فرهنگی مرکز با حضور در دفتر کانون بسیج جامعه پزشکی از برندگان تجلیل به عمل آوردند.

برندگان نهج البلاغه

دکتر ارسلان نادری پور مدیر مرکز با عنوان این موضوع که : هدف از برگزاری این مسابقه که در طول سال بین 2 تا 3 مرتبه انجام میشود این است کتاب نهج البلاغه در بین همکاران بیشتر مورد مطالعه قرار گیرد و به واسطه مطرح نمودن سئوالات متعدد پرسنل با خطبه ها این کتاب ارزشمند آشنایی بیشتری داشته باشند.

شایان ذکر است :در ادامه از همکارانی که در برپایی نماز در ساعات اذان نمازخانه را آماده می نمودند توسط کانون بسیج جامعه پزشکی با اهداء لوح وهدیه تجلیل به عمل آمد.

تقدیر از هماهنگ کنندگان نماز خانه

۱۲ مرداد ۱۳۹۸ ۱۰:۱۱