دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جایگاه نخست مسابقات قهرمانی شطرنج

دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جایگاه نخست مسابقات شطرنج. کشوری قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سرپرست تیم شطرنج دانشگاه گفت : مسابقات کشوری شطرنج به مدت ۷ روز با حضور 21 تیم در خزرآباد ساری برگزار شد.

دژدار اعلام کرد: خوشبختانه در این رقابت تیم دختران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای اولین بار توانست با اختلاف امتیاز زیاد دیدار تیمی در جایگاه نخست قرار گیرد.
وی همچنین افزود: تیم ما با کسب سه مقام انفرادی توانست در این رقابت ها افتخارآفرینی کند که جایگاه سوم توسط خانم ها مریم حیدری وفاطمه مرادی و مقام چهارم توسط خانم زهراعزیزی کسب گردید.

سرپرست تیم شطرنج دانشگاه تمرینات خود را به صورت فشرده در ۴۵ روز انجام داد گفت: رقابت ها بسیار بالا بود اما خوشبختانه دانشجویان دانشگاه ما برای اولین بار بود که توانست بر روی سکو قهرمانی قرارگیرد.

دژدار ادامه داد: در گذشته برگزاری مسابقات به صورت المپیاد و یکسال درمیان بود، اما امسال برای اولین بار به صورت تک رشته ای برگزار شد.

وی در پایان خطاب به دانشجویان توصیه کرد :با توجه به اینکه شطرنج تاثیرات مثبتی بر روی زندگی دارد امیدوارم که در میان دانشجویان به آن بها داده شود و در خانواده ها تمرین و بازی شود.