دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از بین دانشگاه های تیپ یک مقام اول کشوری خدمات پرستاری را کسب کرد ​

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از بین دانشگاه های تیپ یک مقام اول کشوری خدمات پرستاری را کسب کرد  ​

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رتبه بندی خدمات پرستاری کشوری مقام اول را در بین دانشگاه های تیپ یک به دست آورد.

در چهارمین جلسه شورای سیاستگذاری  پرستاری کشور که در روز ششم بهمن ماه با حضور وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد از دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه به عنوان دانشگاه برتر کشور در زمینه امور پرستاری تقدیر شد .

دکتر نمکی وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشگاه کرمانشاه یکی از بهترین دانشگاه های ما و دارای عملکرد مطلوبی است.

وی اظهار داشت: تلاش این دانشگاه در موضوع بحران هایی همچون زلزله و سیل و ‌نیز فعالیت حوزه های مختلف از جمله آموزشی ، پرستاری و... بسیار خوب بوده است .

وی افزود:من از آقای دکتر مرادی به عنوان رییس دانشگاه و یک فرد دانشمند کرمانشاهی حمایت می کنم.

گفتنی است در پایان این نشست از سه دانشگاه کشور به شرح ذیل برای فعالیت در امور پرستاری تقدیر شد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مقام اول دانشگاه های تیپ یک کشور

دانشگاه علوم پزشکی آبادان در میان دانشگاه های تیپ دو کشور