محمود فخری به عنوان مدیر بیمارستان آیت ا... طالقانی منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه محمود فخری به عنوان مدیر مرکز آموزشی درمانی آیت ا... طالقانی منصوب شد.

محمود فخری عضو هیئت علمی دانشکده پیراپزشکی است که فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت بهداشت جامعه از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی تهران در سال 1377 می باشد.

از سوابق کاری وی می توان به مدیربیمارستان چهارمین شهید محراب، مدیر کلینیکهای ویژه دانشگاه علوم پزشکی ، معاون اداری مالی دانشکده پرستاری و مامایی ، مدیر گروه اتاق عمل دانشکده پیراپزشکی،عضو هیئت بورد علوم پایه گروه اتاق عمل ،مدیر بیمارستان امام علی (ع) و معاون توسعه وبرنامه ریزی مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) اشاره کرد.

گفتنی است تالیف کتاب "اصول و مبانی مدیریت در سیستم خدمات بهداشتی درمانی" و نیز چاپ مقالات متعدد در مجلات بین المللی و داخلی از دیگر فعالیتهای وی می باشد.

ااا