محمود کاظمی به عنوان مدیر مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه محمود کاظمی به عنوان  مدیر مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) منصوب شد.

کاظمی دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد در رشته آموزش پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی است که دوره کارشناسی خود را در رشته مدیریت خدمات بهداشتی ودرمانی در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران گذرانده است.

از سوابق کاری وی می توان به رئیس اداره نظارت بر درمان ، رئیس اداره حاکمیت بالینی،مدیریت برنامه ریزی حوزه درمان ، رئیس اداره اعتبار بخشی بیمارستانهای استان و دبیر هیئت تخلفات کارکنان دانشگاه اشاره کرد.

وی همچنین سر ارزیاب وزارت بهداشت ، درمان در ارزشیابی بیمارستانها و مدیریت بیمارستانهای امام علی (ع) و آیت ا... طالقانی را در پرونده کاری خود داراست.

البب