وضعیت حوزه مالی دانشگاه مطلوب ارزیابی شد

در دومین نشست هیات امنای دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه در سال ۹۸ که صبح امروز چهاردهم بهمن ماه در تهران برگزار شد وضعیت حوزه مالی دانشگاه مطلوب ارزیابی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه براساس اظهار نظر حسابرس مستقل ،صورتهای مالی ، وضعیت مالی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمانشاه، در سال ۱۳۹۷ ، تغییرات در وضعیت مالی و‌ مقایسه بودجه و ‌عملکرد برای سال مالی ، از تمام جنبه های با اهمیت ، طبق استانداردهای حسابداری بخش عمومی مطلوب است.

دکتر محمودرضا مرادی خاطرنشان کرد:در این مدت عناوین‌مختلف آموزشی ، پژوهشی ، فرهنگی ، درمانی و .... توسط دانشگاه در میان‌دانشگاه های کشور به دست آمده است و این نشان تلاش همه جانبه و‌ جمعی است.

وی با اشاره به اینکه پروژه های بسیاری در استان در حوزه های خدماتی و ‌دانشگاهی تعمیر ، بازسازی ، مقاوم سازی و احداث شده است گفت:علی رغم‌ محدودیت های مالی  در این مدت برای تامین‌منابع کوشیده ایم  و در این راه از کمک  اعضای هیات امنا ، بزرگان وزارت ، کشور و استان بهره برده ایم.

دکتر مرادی با بیان اینکه علی رغم پیگیری امور در زمینه های مختلف ، توسعه پردیس دانشگاه یکی از اهداف اصلی و‌ برنامه های مهم‌ماست بیان داشت: مهم ترین نقطه قوت در دانشگاه  نیروی انسانی و‌ به ویژه اعضای هیات علمی است و جو همدلی از ویژگی های مهم خدمت در این مرکز بزرگ علمی و ‌اجرایی است

وی افزود: از تلاش اعضای هیات امنای قبلی که به حق دانشگاه را یاری کردند ، تشکر می کنم و از اعضایی که در این هیات باقی مانده اند و نیز اعضای جدید هیات سپاسگزاری می نمایم