تحویل دومین سری کمک‌های تجهیزات و ملزومات پزشکی اتاق بازرگانی کرمانشاه به مراکز درمانی استان برای مقابله با کروناویروس

مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه گفت:دومین سری کمک‌های تجهیزات و ملزومات پزشکی اتاق بازرگانی کرمانشاه به مراکز درمانی استان برای مقابله با کروناویروس در چند روز گذشته به دانشگاه تحویل داده شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شیرزادیان اظهار داشت: این کمک‌ها شامل ۱۰ دستگاه پالس اکسی‌متر، شش هزار دستکش، ۹۰۰ شیلد محافظ صورت، ۹۰۰ کلاه یکبار مصرف و ۹۰۰ عدد عینک محافظ چشم و ۱۳۰۰ عدد ماسک است.

وی خاطرنشان کرد: پیش از این نیز دو دستگاه ونتیلاتور از طرف اتاق بازرگانی استان به مرکز آموزشی درمانی فارابی کرمانشاه اهداء شده بود.

دکتر شیرزادیان عنوان کرد: این کمک‌ها به همت اتاق بازرگانی کرمانشاه تهیه و توزیع شده و هزینه تهیه این تجهیزات با کمک اتاق بازرگانی و تعدادی از فعالین اقتصادی تامین شده است که در این رابطه از زحمات  مهندس کاشفی رئیس اتاق بازرگانی استان ودیگر دست اندرکاران این عمل نیکوکارانه سپاسگزاریم .