آموزش مجازی به دانشجويان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اپیدمی کرونا

آموزش مجازی به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اپیدمی کرونا

معاون آموزشی دانشگاه گفت: مسئولین آموزش در دانشکده ها و معاونت آموزشی دانشگاه ،کارشناسان خدمات ماشینی، بخش آی تی معاونت آموزشی، آموزش دانشکده ها واعضا هیات علمی دانشگاه از ابتدای بحران ناشی از شیوع بیماری کرونا تلاش بی وقفه ای در راستای ارائه آموزش های مجازی به دانشجویان داشته اند که تلاش و همکاری تمام این عزیزان ستودنی و قابل تقدیر است.

دکتر خزایی اظهار داشت: با فعالیت های انجام شده در معاونت آموزشی دانشگاه  تا کنون بالغ بر ۶۵۰ عنوان از  دروس تئوری جهت ۳۶۱۸ دانشجوی علوم پزشکی کرمانشاه در سامانه کشوری نوید تعریف شده است.

وی اظهار داشت: همچنین  ۲۹۳ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه ۱۷۳۹ محتوای مجازی جهت دروس تئوری تهیه و در سامانه نوید در اختیار دانشجویان قرار داده اند .

دکتر خزایی گفت: معاونت آموزشی دانشگاه تمام توان و ظرفیتهای  خود را بکار گرفته است که تا زمان برگشت شرایط به روال عادی با استفاده از بستر آموزش مجازی  خلاء عدم برگزاری کلاس های حضوری را تا حدودی برای دانشجویان جبران کند.